En el tercer partit de la pretemporada, el Manresa FS (Segona B), va superar, ahir a la nit al pavelló del Pujolet, el CN Caldes (Tercera estatal) i es manté imbatut (6-3).

Tot i la victòria, els manresans van fer un mal partit davant un rival que va ser un conjunt potent, donant la cara amb un bon joc tot i que el resultat era advers al llarg de tota la confrontació.

A la primera part, els de Sito Rivera van sortir sense pressionar al seu rival. En accions puntuals, Josan i Noguera van posar el 2 a 0 al lluminós. El conjunt visitant, entrenat per Xavi Passarrius va continuar treballant bé sobre el parquet del Pujolet traient rèdit a la seva feina amb el 2 a 1. Un golàs a la sortida d'un córner va ampliar la diferència (3-1) quan quedaven sis minuts pel descans.

A la segona part, el Manresa continuava indecís i un dels millors jugadors visitants, Terraga, va establir el segon gol visitant al minut quatre de la represa. Amb el partit equilibrat va aparèixer Corvo que en un minut va fer dos gols de xut exterior. A cinc minuts per acabar i 5 a 3, el CN Caldes va jugar amb porter-jugador i ho va fer de molt bé, però sense finalització; això va comportar quatre ocasions a porta buida dels manresans; només un dels llançaments va fructificar amb el 6 a 3 definitiu.

El Manresa FS jugarà diumenge, al pavelló del Nàstic de Tarragona, un triangular amb l'Hospitalet Bellsport i Salou.