Pau Nacenta va assolir una meritòria quarta posició en la modalitat Súper de la categoria Elit a la clàssica Spartan Race d'Andorra.

El jove especialista bagenc va oferir la seva millor versió en aquesta cursa que consisteix a recórrer 10 km amb 25 difícils obstacles. El guardiolenc fins i tot va liderar la prova en alguns moments i va protagonitzar una afer-rissada lluita amb el corredor francès Grégory Basilico per pujar al tercer graó del podi. El fet de no encertar el llançament de javelina i d'haver de fer les preceptives trenta burpees de penalització va ser decisiu per tal que Nacenta no signés el tercer lloc final, i va propiciar que Basilico aprofités el desgast físic del guardiolenc (1 h, 14' i 41'') per superar-lo i travessar la línia d'arribada amb 27 segons d'avantatge (1 h, 14' i 14''). Albert Soley va vèncer amb un registre d'1 h, 9' i 41''. Rere seu es va classificar Jérémie Gachet (1 h, 9' i 56'').

L'artesenca Elena Rueda també va lluir en la modalitat Beast (mitja marató i 30 obstacles) de la categoria Elit. La bagenca va assolir la novena posició (4 h, 32' i 35''). Finalment, el manresà Kiko Rodríguez es va imposar en la prova Súper de la competició per grups d'edat (de 30 a 34 anys), amb una marca d'1 h, 27' i 54''.