Fent bons els pronòstics, el FC Barcelona i el Reial Madrid, jugaran avui (18.30 h) la final de la Supercopa de bàsquet, a Tenerife, després de derrotar, ahir, el TD System Baskonia i l'Iberostar Tenerife, respectivament.

En el primer duel de semifinals, el conjunt blaugrana va superar els bascos per 72 a 68 en un partit brillant de les dues formacions.

La victòria del Barça no només es va basar en la qualitat dels seus jugadors, sinó que també amb l'esforç de tot el grup en el treball defensiu. Un parcial de 16 a 0 del Barça després que el Baskonia s'hagués avançat 0 a 5, va ser determinat en el matx. El conjunt basc es va mantenir viu en el marcador, que al descans era de35 a 28. A la represa, i al minut 23, el lluminós assenyalava un empat a 39. Però 16 punts consecutius d'Abrines va portar al Barça a sumar fins a 14 punts d'avantatge (58-44) i de 15 al final del tercer quart (60-45). Tot i que semblava dat i beneit, el Baskonia no va llançar la tovallola i es va situar a tres punts (71-68). El Barça, però es va endur el gat a l'aigua en un intents final de partit. El Reial Madrid es va desfer de l'Iberostar Tenerife per un clar 79 a 92.