El Reial Madrid ha començat amb doble alegria la nova temporada 2020-2021 després d'aconseguir, aquest diumenge, el seu primer títol, la Supercopa ACB, i fer-ho a més davant el seu gran rival, el Barça,superant-lo per 72-67, en una final intensa i emocionant on van ser claus sobretot Facundo Campazzo i Rudy Fernández en el conjunt blanc.

El primer torneig oficial de la campanya continua sent del conjunt madridista, assolint la tercera edició consecutiva i lasetena ocasió en la seva història.

No va ser un partit excessivament brillant, però sí molt emocionant i decidit en els compassos finals. Cap dels dos va ser capaç d'escapar-se en el marcador de forma decisiva, però el Reial Madrid va encertar a estrènyer en defensa en el quart final per donar continuïtat a la bona feina de Campazzo, un jugador que podria marxar a la NBA.

El base argentí, elegit 'MVP', va signar 21 punts i va lliurar un bon duel amb Nick Calathes. El greco-nord-americà va sortir vencedor en el primer acte, però en el segon, el director de joc madridista va impulsar als seus, encara que va trobar l'ajuda del seu company Rudy Fernández, que amb una gran defensa sobre Adam Hanga, va facilitar també el triomf i va deixar en res el bon partit de Nikola Mirotic (22 punts), de nou frustrat pel seva exequip.