En la seva preparació per afrontar una nova temporada a Segona B, el Manresa FS va disputar ahir un triangular a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona davant el Salou i l'Hospitalet Bell-sport. Les sensacions dels de Sito Rivera van ser molt bones malgrat el balanç d'una victòria i una der-rota en els enfrontaments de vint minuts. Primer, el Manresa FS es va trobar amb l'Hospitalet i només la poca fortuna ofensiva va privar d'un resultat positiu. El 2 a 1 dels riberencs no és un reflex de la superioritat en moltes fases dels manresans. Es va avançar el Manresa FS amb un gol de Noguera al minut 8; David Alba va empatar a l'11 i Oriol Serrano va marcar el segon de l'Hospitalet al minut 18.

En el segon enfrontament, davant el Salou, el conjunt manresà es va mostrar molt superior i es va imposar per 0 a 3 amb gols d'Asis, Josan i Nil. Rivera va disposar de tot l'equip tret de Santa per lesió. Així, es van desplaçar Adil i Aleix com a porters, Erik Castillo, Nil, Josan, Asis, Noguera, Corvo, Aaron, Pep Costa i Muñoz. El proper cap de setmana, els manresans jugaran a Linyola.