Toni Bou (Repsol Honda Team) es va imposar ahir, amb un gran pilotatge, a la tercera prova puntuable pel Campionat del Món de trial, celebrada a Pobladura de las Regueras, a Lleó.

Bou va realitzar un trial de menys a més, controlant la cursa fins acabar en la primera posició de podi. Amb 17 punts en la primera volta el pierenc no va començar de la millor manera, però va remuntar amb 8 punts a la segona volta i només tres a la tercera. Bou segueix liderant la classificació general del campionat del món de trial, ara amb quatre punts d'avantatge sobre el segon classificat, Jaime Busto. Tercer és Adam Raga a set punts de Bou.

Sense temps de descansar, Toni Bou farà front avui la quarta prova del mateix mundial en el mateix escenari de la comarca del Bierzo.

Després de la prova d'ahir, Bou es va mostrar molt content per la «victòria. No hem arribat amb les condicions físiques que volíem però encara continuo sense tenir molta força al braç, però ara almenys no tinc rampes. He pogut lluitar fins al final de la carrera i això em deixa molt satisfet. Ara toca recuperar-se bé i treballar per estar en òptimes condicions aquest diumenge».