Un cop publicades les bases de les competicions d'àmbit estatal per part de la Federació Espanyola de futbol (RFEF), la Federació Catalana ha donat a conèixer la distribució dels 22 equips del grup 5 de Tercera Divisió en dos subgrups. El CE Manresa i el CF Igualada formaran part del subgrup A conjuntament amb el Castelldefels, Europa, Muntanyesa, Pobla Mafumet, San Cristóbal, Santfeliuenc, Terrassa, Valls i Vilafranca.

Al subgrup B hi seran el Banyoles, Cerdanyola, Figueres, Grama, Girona B, Granollers, Horta, Peralada, Sant Andreu, Sants i Vilassar. La temporada donarà inici el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre. El campionat tindrà un total de 22 jornades en cada subgrup i els equips participants s'enfrontaran entre ells a doble volta.

Un cop finalitzada la primera fase, i en funció de la seva classificació, els equips passaran a disputar les segones fases per a l'ascens a la Segona Divisió RFEF o bé per a la permanència a la Tercera Divisió. Posteriorment hi haurà una tercera fase de competició corresponent a la fase final d'eliminatòries i el play-off d'ascens a Segona Divisió RFEF.