El corredor de Balsareny Guillem Farrés, component de l'equip RFME MX Júnior Team, va sumar un nou èxit al circuit de Faenza, a Itàlia, en el Gran Premi Emília Romagna, quarta prova del Campionat d'Europa de motocròs de 125 cc. Farrés va classificar-se segon.

A la primera mànega, Guillem Farrés va sortir novè, i va guanyar posicions fins a acabar segon; i els seus companys d'equip: David Braceras va ser setè i Gerard Congost quinzè. La segona sèrie va ser molt espectacular. Farrés va haver de tornar a remuntar perquè en la sortida es va situar dotzè però va col·locar-se segon i fins i tot va lluitar per la victòria. Braceras fou tercer i Congost, encara amb molèsties per una caiguda anterior, va classificar-se tretzè.

En el còmput global, Farrés va quedar segon, Braceras tercer. En la classificació general, Farrés és ara segon i Braceras quart. El cap d'equip Paco Rico ha tornat a fer una altra bona valoració dels pilots que entrena: «hem tornat a col·locar dos pilots al podi. Farrés ha estat molt a prop d'aconseguir la victòria general i Braceras ha liderat gran part de la segona mànega.

Per la seva banda Congost segueix tocat de la fortíssima caiguda de l'altre dia i ha donat el millor de si mateix per obtenir la màxima puntuació possible. «Estic molt content de com està funcionant tot l'equip, hem de seguir treballant fort i polir alguns detalls per intentar guanyar alguna cursa. He de felicitar els nois perquè ho estan fent molt bé i donar les gràcies a la Federació Espanyola de Motociclisme, així com a tots el que fan possible el projecte».