Un gol de Coutinho i un doblet de Lionel Messi han certificat la segona victòria (3-1) del Barça a la pretemporada, aquest cop a costa del Girona, que ha mantingut el tipus, en diverses fases, tot i la superioritat blaugrana.

Koeman ha apostat de nou per un 4-2-3-1, amb Busquets i De Jong al doble pivot i ha allargat el seu onze titular durant una hora, quinze minuts més que contra el Nàstic, on van jugar dos equips completament diferents en cada meitat.

Coutinho, rehabilitat pel tècnic holandès, ha avisat a l'inici de la trobada, amb un xut que s'ha estavellat contra el travesser, després de rebotar a la saga blanca i vermella. El mateix brasiler, al minut 20, ha marcat a plaer, després d'una combinació entre Messi i Trincao (1-0). És el seu segon gol en aquesta pretemporada.

Messi, més participatiu que en l'amistós de fa quatre dies, ha fet el segon, en l'última jugada abans de la mitja part, amb un xut ajustat amb la destra, des de la frontal, que ha picat al pal abans de topar amb la xarxa.

Una pèrdua de De Jong a l'inici de la represa l'ha aprofitat Manu Saiz per retallar distàncies (2-1). El Girona semblava animar-se per moments i s'apropava amb més perill a la porteria defensada per Neto en aquests compassos del matx.

Però l'alegria amb prou feines li ha durat cinc minuts a l'equip de Francisco Rodríguez, el que ha trigat Messi a fer el tercer, amb un altre xut des de la frontal, aquest cop, amb l'esquerra, que desviava la defensa blanca i vermella per despistar el meta del Girona.

Barça: Neto, Sergi Roberto, Alba, Piqué, Araujo, Busquets, De Jong, Trincao, Griezmann, Messi i Coutinho. També han jugat Semedo, Lenglet, Junior Firpo, Riqui Puig, Aleñá, Pedri, Dembélé, Konrad i Braithwaite.

Girona: Juan Carlos (m.62, Suárez), Calavera (m.62, Villa), Mojica (m.46, Franquesa), Bernardo (m.62, Bueno), Alcalá (m.46, Ramalho), Kebé (m.46, Granell), Gumbau (m.46, Diamanka), Valery (m.46, Gallar), Turmo (m.46, Zeballos), Samu Sáiz (m.62, Pau Víctor) i Jairo (m.62, Priego).

1-0, m.20, Coutinho; 2-0, m.44, Messi; 2-1, m.46, Samu Sáiz; 3-1, m.51, Messi

Àrbitre: Ávalos Martos. Ha amonestat Turmo (Girona).

Estadi: Johan Cruyff. Sant Joan Despí.