Després de molt esperar, els clubs de Tercera Divisió ja disposen dels calendaris per a aquesta atípica temporada. Com ja es va informar, els equips quedarien dividits en dos subgrups. A l'A hi són el CE Manresa i el CF Igualada, que jugaran entre ells en la segona jornada de competició el dissabte 24 d'octubre a les Comes.

El CE Manresa debutarà al Nou Estadi del Congost el diumenge 18 d'octubre davant el Castelldefels, mentre que els anoiencs ho faran el mateix dia a la bombonera de la Muntanyesa de Santi Andreu. Com que els dos subgrups són d'onze formacions, hauran de descansar en una de les jornades de cadascuna de dues voltes. Els manresans ho faran en la novena ( 13 de desembre) i vintena jornades (14 de març), i els igualadins en la sisena (22 de novembre) i dissetena (21 de febrer).

En un sistema de competició força enrevessat, cal recordar que la primera fase (lliga regular als subgrups A i B) els clubs participants s'enfrontaran a doble volta mitjançant el sistema de punts. Els que es classifiquin en els tres primers llocs a la segona fase per a Segona Divisió RFEF; els classificats en els llocs del quart al sisè accediran a la segona fase per a la fase final per a Segona Divisió RFEF i, finalment, els classificats del setè a l'últim lloc accediran a la segona fase per la permanència. La segona ronda de partits establirà en quines posicions queden els equips per intentar pujar a la nova Segona Divisió que es planteja per a la temporada 2021-22, per establir-se a una segona categoria de Segona Divisió B més semblant a l'actual o per baixar a la nova Tercera Divisió, que en realitat ja no serà la quarta categoria en l'escalafó, sinó la cinquena.