A les instal·lacions del Club Tir Precisió Manresa va tenir lloc la segona fase de la Copa RFEDETO BR-25 aire, una competició d'abast estatal que té la la supervisió de la Federació Espanyola de tir olímpic en categoria única i puntuable per al Campionat d'Espanya de l'especialitat. La Copa RFEDETO es juga en diferents fases i els participants repartits en diferents seus de la geografia espanyola.

En la modalitat varmint pesat, Mercè Mas, del Club Tir Precisió Manresa va classificar-se tercera amb 734,21 punts; davant seu, Pere Gurri (Club Tir Esportiu Mataró) amb 738,40 punts i Josep M. Mitjana (Club Tir Esportiu Barcelona) amb 734,23. I darrere seu Mercè Mas, dos tiradors més del Club Tir Precisió Manresa, Josep Bertran, quart amb 731,27 punts, i Josep Perarnau, cinquè amb 730,20 punts.

Pel que fa al varmint lleuger, segona posició per a Santi Sagués del Club Tir Precisió Manresa amb 737,29 punts; només va ser superat per Fernando Rodríguez (Club Tir Esportiu Barcelona) amb 741,32 punts.