El manresà Guillem Torres (Catalònia-Joviat) va fer bons els pronòstics, ja que sortia en primera posició del rànquing i es va proclamar campió de Catalunya d'escacs en la categoria sub-8 a Salou. Torres va encadenar els triomfs ronda rere ronda, i va batre amb claredat i solvència els seus rivals directes Pol Faixedas (CE Fornells), que va acabar segon amb 6,5 punts, i Jordi Linares (CE Montornès), tercer amb 6 punts.

Guillem Torres va debutar en competició tot just la temporada passada: el mes d'abril va aconseguir una discreta 35a posició al campionat de Catalunya. Des d'aleshores però, ha protagonitzat una progressió espectacular, doncs el desembre del 2019 ja va ser quart al campionat de Catalunya d'escacs actius sub-8. La fita assolida ara és a l'abast de molt pocs, com ho demostra el fet que el darrer manresà a pujar al graó més alt del podi en un campionat de Catalunya d'edats va ser Arthur William Harutian l'any 2011, també en categoria sub-8.

D'altra banda, també Hugo Uber en sub-10 i Dan Clotet en sub-12, igualment del Catalònia-Joviat van aconseguir resultats meritoris, tot i que no van aconseguir pujar al podi, acabant 4t i 6è en les seves respectives categories. Uber va patir una punxada a les rondes 2, 3 i 4, on només va poder anotar un dels tres punts en joc. Malgrat una espectacular remuntada anotant 6 punts, els desempats van fer que perdés la tercera plaça a mans de Pol Jordana (CE Amposta). Guillem Jové (Ateneu Colon) es va endur el triomf amb 6,5 punts.

En sub-12, Dan Clotet també va exhibir un joc sòlid durant tot el campionat, cedint una única partida davant del número u del rànquing, Daniel Salinas. Al final només mig punt el va separar de les opcions de podi. Un sorprenent i imbatut Alexander Domene (CE Salauris) es va imposar, amb 7,5 punts al favorit Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy), que també va acabar imbatut amb 7 punts. Els companys d'equip de Clotet, Èdgar Vázquez i Pol Torres van acabar 35è i 44è, amb 3,5 i 2 punts respectivament.

El trio de representants del Catalònia-Joviat en sub-14 el va encapçalar Joan Pérez, 32è amb 3,5 punts, seguit de Gerard Espinoza, 39è amb 3 punts, i Guillem Cabeza, 41è amb 2,5 punts.