Com la resta de clubs de futbol de casa nostra, el CE Manresa també ha de seguir els protocols degudament dissenyats per evitar contagis de coronavirus. Malgrat que l'activitat és a l'aire lliure, els futbolistes han de posar en pràctica un seguit de normes. Quant al futbol base, José Listán, director esportiu adjunt de l'entitat, ha afirmat que «els jugadors dels diferents equips de futbol base entren i surten a la instal·lació sense barrejar-se en cap moment, i amb mascareta, que es treuen a l'hora d'entrenar-se o de jugar. Els futbolistes han de venir canviats de casa i no tenen possibilitat de dutxar-se al final de l'entrenament. Per descomptat, els prenem la temperatura en entrar al recinte i tenen a la seva disposició gel hidroalcohòlic per a les mans. En els partits amistosos, els equips de futbol base tampoc no tenen vestidors a la seva disposició; només els àrbitres en poden disposar».

Respecte al primer equip, sí que pot utilitzar tres vestidors. I és que els components de la plantilla de Tercera Divisió han estat dividits en tres grups per canviar-se i dutxar-se; la composició dels grups l'han de respectar cada dia. També per evitar riscos, cada equip del CE Manresa té les seves pilotes i el seu material, que és degudament desinfectat, i els jugadors tenen la seva samarreta per jugar i el seu peto propi.

A diferència d'altres entitats, en el cas del CE Manresa és permesa l'entrada de pares i familiars als entrenaments i també als partits amb una declaració de responsabilitat mitjançant un QR que es renova cada quinze dies. El bar del Nou Estadi del Congost ja està en funcionament.

Listán apunta també que «tenim un contacte regular amb una epidemiòloga que ens va orientant en cada moment, i en el cas de tenir algun positiu també serà qui dissenyi l'estratègia a seguir».