El CE Manresa va empatar a un gol al camp del San Cristóbal en el segon partit del cap de setmana. Després de vèncer dissabte al camp de l'Europa (1-2), ahir, els de Ferran Costa es van desplaçar a Terrassa per enfrontar-se a un altre rival de Tercera Divisió.

El tècnic manresà va alinear aquest onze: Òscar Pulido, Casta, Marc Cuello, Noah, Iglésias, Uri Pére, Toldrà, Batista, Aleix Díaz, De Sande i Moha Djitte amb Vito, Amantini, Nil Pradas, Solernou, Sánchez, Serrano, Izan Checa i Erik Rafael esperant a la banqueta. La primera part va acabar 0 a 0. A la reprresa, Xavi Toldrà va obrir el marcador amb el 0 a 1 al minut 54. Quedaven poc més de tres minuts per al final del partit quan el local Mario Domingo va aconseguir un bon gol per igualar definitivament el partit.

El proper divendres, el CE Manresa tindrà la visita al Nou Estadi del Congost de l'Olot (Segona B) i dissabte els manresans visitaran l'Hospitalet. Ambdós rivals són de Segona B.

El Berga guanya la Copa Queralt

Berga

Entre el reguitzell de partits de pretemporada que aquest cap de setmana han jugat els equips de casa nostra, el Berga va superar per 2 a 1 el Moja en el duel que cor-responia a la quarta edició de la Copa Queralt. Joanet va obrir el marcador al minut 12 i amb l'1 a 0 es va arribar al descans. Només iniciar-se el segon temps, el Moja va empatar però el local Parés va establir el 2 a 1 al minut 63.