Doble victòria forana en els dos partits que encetaven el grup 4 a la Lliga Catalana EBA i que enfrontaven els quatre equips de les nostres comarques. En els partits jugats al Baix Nord, els dos locals, el CB Martorell i el Tenea Esparreguera, van haver de cedir contra el CB Igualada i un Grup Via Artés que estrenava nou patrocinador.

A Martorell, l'Igualada va vèncer per un rotund 85-98 en un partit en el qual va començar adquirir avantatge des de mitjan tercer quart. En aquesta fase, es va passar d'un empat a 56 a un 67-82 que ja va deixar les coses molt clares. Roger Pérez i Carles Fons, amb 15 punts cadascun, van ser els màxims anotadors igualadins. Per als locals van destacar els 16 d'Albert Valle.

A la mateixa hora, el Grup Via Artés va guanyar per 63-70 a Esparreguera en un partit que va trigar molt més a decidir-se. De fet, a cinc minuts per al final, Sergi Pino situava el 61-56 per als locals, però un parcial de 2-12, impulsat pels punts dels vinculats Treviño i Peñarroya, van decantar la balança per als bagencs. Pino va ser el màxim anotador del partit, amb 18 punts, mentre que per a l'Artés el jugador que va aconseguir més punts va ser el tercer dels vinculats del Baxi, Mutic, amb 17.