L'ACB va comunicar ahir al matí que dos partits més d'aquesta jornada haurien de modificar els seus horaris. En un cas, el del duel que enfrontava el Monbus Obradoiro i l'Urbas Fuenlabrada sembla que l'afectació serà mínima, ja que es va determinar que es disputi avui a les deu de la nit, hora d'aquí. Semblava que l'Iberostar Tenerife-Casademont Saragossa trigaria més a disputar-se, però al final l'ACB va determinar ahir a última hora que es jugarà demà, a les 20.30 hores,

Aquests dos enfrontaments s'afegeixen al Joventut-Unicaja, que també s'havia de disputar ahir i que coincidirà amb el duel de Tenerife. Tots ells s'han hagut de canviar per casos de coronavirus en les respectives plantilles o cossos tècnics.

Així, en el cas de l'Obradoiro, que serà el rival del Baxi en la segona jornada de lliga, dijous vinent a les set de la tarda al Nou Congost, es va detectar un positiu, convenientment aïllat en els gallecs. Se suposa que les proves als altres jugadors van donar negatiu, si no, no s'entendria que ja es pugui jugar avui. Pel que fa a l'altre partit, el positiu va ser en el Casademont Saragossa. Cal recordar que l'equip femení dels aragonesos tampoc no ha pogut jugar el partit que l'havia d'enfrontar ahir al Cadí la Seu, corresponent a la primera jornada de la Lliga Femenina.

Aquests dos primers casos de coronavirus en els equips tenen lloc després que dies enrere s'hagués d'ajornar el partit entre el Joventut i l'Unicaja pel positiu que havia donat un membre del cos tècnic dels malaguenys. El mateix Unicaja va fer públic ahir al vespre que la resta d'integrants de l'equip han donat negatiu en les proves i avui viatgen per poder disputar demà el partit a Badalona.