El jugador del FC Barcelona Ansu Fati és ja membre oficial del primer equip, després de confirmar-se la fitxa federativa, lluirà el dorsal '22' i la clàusula de rescissió passarà de ser de 170 a 400 milions d'euros.

"Ansu Fati ja és oficialment jugador del primer equip. El jove futbolista blaugrana, que ja s'exercitava amb el primer equip des del principi de la passada temporada, tindrà ara fitxa del primer equip", va comunicar el club blaugrana.

Quan va signar el seu actual contracte, al desembre de 2019, es va pactar que la clàusula de rescissió augmentaria fins a aquests 400 milions d'euros quan formés part del primer equip, alguna cosa que és oficial des d'aquest dimecres. L'extrem i davanter hereta el '22' lluït per Arturo Vidal les dues últimes temporades. Abans també havia estat propietat de Reiziger, Frank de Boer, Luis García, Saviola, Abidal o Dani Alves, entre altres jugadors.

Malgrat ser jugador del filial el passat curs, va batre diversos rècords de precocitat amb el Barça --com ser el golejador més jove del club en LaLiga i en la 'Champions'-- i, també, amb la selecció espanyola. Als seus 17 anys, porta 8 gols en 33 partits amb el primer equip blaugrana. Després d'una contusió en el maluc, ja superada, podria tenir minuts en l'estrena de LaLiga Santander contra el Vila-real.