L'arribada del davanter uruguaià Luis Suárez del Barcça a l'Atlètic de Madrid és a un pas després que s'hagi arribat a un principi d'acord.

Aquest dimarts, el dia fixat inicialment perquè Suárez hagués tancat la rescissió del seu contracte amb el Barça i signat amb l'Atlètic, el tracte va semblar encallar des del matí, però una reunió a la tarda-nit va tornar a desencallar l'acord amb una proposta de traspàs sense import fix però amb pagaments variables.

La sortida de l'uruguaià, que depenia d'un acord pel qual el conjunt blaugrana li pagava a Suárez una part del seu contracte de la temporada a canvi que ell renunciés a la resta i amb la condició que no fitxés per un equip dins d'una llista de clubs, segons va poder saber EFE, s'havia paralitzat al saber-se que era l'Atlètic l'equip triat pel davanter charrúa.

Però una negociació a la tarda-nit va portar a un principi d'acord pel qual els clubs podrien pactar un traspàs sense import fix però amb pagaments variables, que dependrien dels resultats de l'Atlètic en les competicions europees les pròximes dues temporades, han explicat a EFE fonts pròximes a la negociació.

Aquesta solució permetria al davanter charrúa sortir del conjunt blaugrana al temps que li donaria a l'Atlètic un reforç de categoria per a la seva davantera, autor de 198 gols en 283 partits durant les últimes sis temporades, tot i que compleixi 34 anys al gener.