Les instal·lacions del Club Tir Precisió Manresa van acollir la setena edició de la Lliga Bori Sport per a joves promeses, amb participació internacional i amb tiradors italians que es van afegir als francesos que ja hi havien participat en anys anteriors.

La competició es va desenvolupar en les modalitats de carrabina i pistola aire amb la presència de diversos tiradors de l'escola de tir del CT Precisió Manresa en les categories sub-23, juvenil, cadet i infantil, en el seu cas en carrabina aire, amb tres posicions de podi.

En sub-23 i amb carrabina aire, Esther Abizanda, del CT Precisió Manresa, va ser tercera amb 598,2 punts; la primera posició va ser per a Helena Arias (CTE Barcelona) amb 617,7 punts. Entre els juvenils, Armand Pacheco (CT Precisió Manresa) va ocupar també la tercera posició amb 526,3 punts en una categoria guanyada per Tomàs Portaña (CTE Barcelona) amb 620,7 punts. El cadet Ian Puig (CT Precisió Manresa) va ser cinquè amb 394,9 punts, i es va imposar Martina Capdevila (CTE Barcelona) amb 406 punts; en aquesta mateixa categoria, Maria Nacenta (CT Precisió Manresa) va ser vuitena amb 364,2 punts. Manel Pacheco (CT Precisió Manresa) va ser segon infantil amb 352,5, darrere de Laura Sánchez (Ensidesa) amb 398,1 punts.