L'Igualada Rigat, en la banda masculina, i l'Igualada Femení HCP, en la femenina, s'estrenen en les respectives OK Lligues al pavelló de les Comes durant el cap de setmana. I tots dos tenen adversaris molt durs. Els nois hauran de jugar contra el Deportivo Liceo, vigent subcampió de la competició, a partir de dos quarts de nou del vespre d'avui. Les noies tornen a la màxima categoria amb un altre enfrontament complicat, davant del Palau, actual campió de la Lliga Catalana.

Dura pedra de toc

L'Igualada Rigat ha perdut aquest estiu qui va ser el màxim golejador de la lliga passada, Jordi Méndez, i això ha provocat que l'habitualment ofensiu conjunt de Cesc Linares hagi de buscar nous recursos. A la Lliga Catalana va fer un bon paper i va arribar fins a les semifinal i aquesta setmana, en l'últim amistós, triomf per 6-0 contra el Capellades. Un total de 350 persones, en rigorós ordre d'arribada, podran presenciar el partit al pavelló, evitant la massificació i que estiguin juntes i portant la mascareta en tot moment.

Per la seva banda, l'Igualada Femení HCP s'haurà d'esperar fins demà a les 12.15 hores per jugar el seu primer partit, també amb totes les precaucions sanitàries, davant del Palau. Les blaves van ascendir la temporada passada sense finalitzar la temporada i hauran de lluitar molt per evitar les posicions de descens. Al mateix grup, el Sant Cugat d'Alba Ambròs rep avui el Voltregà de Teresa Bernadas i el Vilanova de Paula Garcia, l'Areces. Al grup A, el Manlleu de Maria Díez i Aida Mas juga demà a casa amb el Girona.