El futbol sala també és un esport que es practica, bàsicament, en espais tancats (coberts). El Manresa Futbol Sala té el seu estatge al pavelló del Pujolet, on ha de seguir els protocols establerts, alguns d'ells específics de l'Ajuntament manresà. Pere Joan Pusó és el president de l'entitat i apunta que, «ara mateix, els protocols s'estan portant a terme amb total normalitat. Ara bé, ens comença a preocupar que quan comenci la lliga el primer equip, els socis i abonats no puguin entrar a veure els partits. Pensem que amb unes normes reguladores de l'espai, s'hauria de poder accedir a les grades».

Pusó comenta que «els equips base estan sempre separats, no es poden canviar als vestidors. Això representa un cert problema per als jugadors que venen de fora de Manresa, sobretot pensant per quan faci fred. La roba la deixen en uns bancs a la mateixa pista. S'entra i se surt per portes diferents i els jugadors passen el preceptiu control de temperatura. Tampoc no podem barrejar jugadors d'un equip a l'altre com es feia fins ara si calia. Les portes exteriors del pavelló queden obertes perquè hi hagi ventilació, tot i que a l'hivern no es podrà fer».

Els equips del Manresa FS ja han jugat partits de caire amistós en espera de l'arrancada de les respectives lligues. Segons Pusó, «en moltes pistes ja deixen entrar els pares amb els seients degudament marcats. Aquí a Manresa, aquest proper cap de setmana, l'Ajuntament ens permetrà l'entrada al pavelló del pare o la mare de cada jugador, degudament identificats. En aquest aspecte, ja hem avançat alguna cosa. Aquí s'al·lega que entre un partit i un altre no hi ha temps de desinfectar les grades, i el que es fa és tirar-hi un esprai, que es pot fer tranquil·lament».