El capità del Barcelona, l'argentí Lionel Messi, s'ha acomiadat aquest divendres del seu amic Luis Suárez, de qui ha dit que el trobarà molt a faltar, a la vegada que ha criticat la forma en què el club blaugrana va decidir prescindir dels serveis del punta uruguaià.

"Et mereixies que t'acomiadessis com el que ets: un dels jugadors més importants de la història del club, aconseguint coses importants tant pel que és grupal com individualment. I no que et facin fora com ho van fer. Però la veritat és que, a hores d'ara, ja no em sorprèn res", ha escrit en el seu compte d'Instagram.

El '10' ha explicat la tristesa que va sentir quan avui ha entrat al vestidor i no ha vist Suárez: "Que difícil serà no seguir compartint el dia a dia amb tu, tant a les pistes com fora. T'enyorarem moltíssim. Van ser molts anys, molts mates, dinars, sopars... Moltes coses que mai s'oblidaran, tots els dies junts".

I és que Messi ha confessat que "serà estrany" veure al seu amic "amb una altra samarreta" i molt més enfrontar-se a ell quan el Barça jugui contra l'Atlètic de Madrid. "Et desitjo el millor en aquest nou desafiament. T'estimo molt, els estimo molt. Fins aviat, amic", s'acomiada l'astre argentí.

Exllegendes blaugrana com Eto'o, Cesc Fàbregas o Dani Alves també s'han sumat al rebuig pel tracte que ha rebut Luis Suárez en el seu comiat i han comentat en la publicació a Instagram.