El tècnic del Baxi, Pedro Martínez, admetia al final del partit que l'Obradoiro «ha estat millor equip que nosaltres. Han trobat més jugadors. Primer Birutis i llavors amb jugadors exteriors en situacions d'un contra un. Amb molt esforç hem pogut entrar en el partit i ho hem aconseguit, però en els últims atacs ens ha faltat serenitat, com en un rebot defensiu en un tir lliure, o un tir lliure fallat, alguna pilota perduda i no hem estat capaços de capgirar el partit».

Sobre el fet que la graderia estigués buida va admetre que «segur» que s'havia trobat a faltar l'afició, però «també l'Estudiantes l'altre dia. No ens hem de quedar en això, sabíem que estarem uns quants partits així i ens hem de centrar en allò que podem controlar».

Per la seva banda, Dani Pérez va admetre que «ells tàcticament treballen molt bé i juguen d'una manera diferent de la de la resta d'equips. Hem sortit tous. A poc a poc ens hem anat adaptant al ritme de duresa del partit. Estàvem darrere, però a una distància amb la qual ens podíem acostar en qualsevol moment. A l'últim quart hem pogut empatar, però en els darrers moments, a cara o creu, ells han estat més encertats, han comès menys errors i s'han endut el partit».

Al seu torn, el tècnic gallec, Moncho Fernández, va establir com a claus de la victòria «la nostra defensa durant tot el partit i la fortalesa en el rebot».