L'Igualada Rigat no va poder començar la lliga amb una victòria i va caure derrotat contra un Deportivo Liceo que serà novament un dels candidats a aconseguir el títol. El conjunt gallec va estar més encertat de cara a la porteria rival, va mostrar la seva qualitat i, a sobre, va tenir la fortuna de marcar un gol, el segon, en l'últim segon de la primera meitat, en una acció que va col·laborar a foragitar les possibilitats de remuntada que haurien existit amb un sol gol en contra.

La millor notícia d'ahir va ser que va poder entrar públic al pavelló de Les Comes, seguint, això sí, totes les normatives que cal seguir en època de pandèmia. Una bona notícia per a futurs compromisos que puguin ser més assequibles que el d'ahir.

L'Igualada Rigat segurament haurà d'afrontar aquest any els partits pensant que hi haurà menys gols que en temporades anteriors, per això ha intensificat la seva defensa i va vendre cara la pell a la primera part. Així, els gallecs van trigar gairebé vint minuts a inaugurar el marcador, gràcies a una rematada de Maxi Oruste.

Un gol psicològic

El conjunt de Cesc Linares intentava com a mínim arribar al descans amb un marcador que li donés possibilitats de cara a la represa, però l'encert de Jordi Adroher en l'última acció va ser massa pesat de superar. Els arlequinats hi van tornar a posar cor i van buscar un gol que els situés en el partit, però aleshores va ser Marc Grau qui va anotar el tercer i el partit ja es posava gairebé impossible, sobretot per la qualitat del rival. A sobre, a dos minuts per al final, Franco Platero va reblar el resultat.

Els igualadins viatjaran dissabte que ve a la pista del Vendrell, on intentaran estrenar el compte de punts en la lliga davant d'un adversari més assequible.