El TD Systems Baskonia va haver d'esperar fins a l'última jugada del partit per derrotar un Movistar Estudiantes que va tornar a vendre cara la seva pell (84-86) tot i tenir la baixa, per dos mesos, d'Edwin Jackson, que s'ha trencat un os d'una mà, i el mal estat físic d'Aleksa Avramovic. Davant de tantes baixes, va ser el base John Roberson qui, amb 18 punts en l'últim quart, 26 en total, va comandar l'atac del conjunt col·legial, que va arribar a disposar de 10 punts de diferència (58-48).

Els bascos, amb 22 punts de Giedraitis i 20 de Jekiri, van capgirar el resultat, però Roberson, amb un triple, va empatar el duel a 84. En l'última acció, Pierria Henry va anotar una safata a un segon per al final que ja no va poder ser remuntada.

Més espectacular encara va ser el que va passar a Múrcia, on l'Iberostar Tenerife va arribar a perdre per 24 punts de diferència (51-27) ja al tercer període. Fins aleshores, el conjunt de Sito Alonso estava fent un recital, amb el base Frankamp, que va finalitzar amb 21 punts, com a cap d'operacions. De fet, a tres minuts i mig la diferència encara era de 14 punts (72-58) i de set a 43 segons (78-71). Però en un final embogit, una antiesportiva a Rojas va propiciar tirs lliures per a Huertas, un triple de Salin, dos tirs lliures més del finlandès, una pèrdua de Frankamp i el bàsquet final, novament de Salin, a sota de la cistella.