El CE Manresa va derrotar ahir al vespre el seu segon equip de Segona B en només 24 hores i el tercer de la pretemporada. Després de superar l'Olot a casa per 2-0 divendres, ahir encara va tenir més mèrit, ja que va guanyar a domicili el CE L'Hospitalet, l'equip que va pujar de Tercera la temporada passada. I el resultat encara hauria pogut ser més clar. En l'inici de la preparació, els manresans també es van desfer del Badalona, amb la qual cosa ahir va completar el seu particular hat-trick de gegants abatuts.

Els primers minuts van ser d'arribades de tots dos equips, però qui va estar més encertat va ser Iglesias, que va inaugurar el marcador d'un fort xut. Només vuit minuts més tard, Noah va anotar el segon i, abans del descans, el mateix jugador va transformar el tercer i va deixar el partit molt encarat.

Perquè amb els canvis, a la represa, l'equip bagenc no va deixar de tenir arribades. En va fallar dues molt clares, sobretot una a porteria buida, i el porter local, Aliaga, va evitar el quart en aturar un penal quan ja faltava poc per al final.