El partit amistós que va enfrontar anit els dos equips de casa nostra que militen a Segona B, el Sala 5 Martorell i el Manresa FS, va registrar una ajustat triomf bagenc (3 a 4). La primera meitat es va caracteritzar per la igualtat en el joc. Malik va atorgar avantatge als de Víctor González (min 4), però l'encert que van exhibir els blanc-i-vermells en les rematades exteriors van propiciar la remuntada dels jugadors de Sito Rivera (1 a 3), amb gols de Josan (min 5 i 15) i Pep Costa (min 11). Els manresans van desaprofitar l'oportunitat de sentenciar en els minuts següents. Els visitants van oferir el seu millor joc en els deu minuts inicials de la represa però Pablo Robert Rincón va ajustar el marcador al minut 29 (2-3) i Corvo no va marcar de doble penal. El Sala 5 Martorell va empatar mitjançant Ramón (min 36). Va ser el preludi de la sentència, que va signar Corvo, ara sí, de doble penal (min 38).