Unes hores abans que el Barça s'estrenés a la lliga, el seu jugador fins fa pocs dies, Luis Suárez, debutava a la competició de la millor manera possible. L'uruguaià va aconseguir dos gols i va donar una assistència en només vint minuts damunt del camp de la victòria del seu nou equip, l'Atlètic de Madrid, per 6-1 davant del Granada, en un duel en què els andalusos van pagar el cansament del partit de dijous en la Lliga Europa contra el Lokomotiv Tbilissi.

Amb 4-0 al marcador, Suárez va anotar el seu primer gol als 84 minuts, quan va aprofitar una jugada entre Trippier i Marcos Llorente per la banda dreta. L'exjugador del Reial Madrid va centrar i l'exblaugrana va rematar de manera bombada per damunt del porter del Granada, Rui Silva.

Poc després va reduir la distància Jorge Molina per als andalusos, però encara faltava el segon gol de Suárez, que acabat d'entrar al camp ja va repartir una assistència al mateix Llorente. En el segon gol va combinar amb Vitolo, aquest li va retornar la pilota de taló, va rematar a pal, el rebot va tocar en Rui Silva i li va tornar al davanter, que va anotar el sisè.

Abans dels gols de Suárez, l'Atlètic s'havia avançat amb gols de Diego Costa i Correa a la primera part i de Joao Félix i Marcos Llorente, a la segona.