La cinquena edició del Torneig Ciutat de Manresa de bàsquet femení va canviar el seu format i es va disputar amb semifinals i finals, amb el Bàsquet Joviat, ASFE, CB Lleida i CEEB Tordera.

A la primera semifinal, la Joviat es va imposar amb molta solvència al Tordera (75-51), equip amb el qual compartirà grup a la Copa Catalunya aquesta temporada. A la segona semifinal, l'ASFE va tenir a ratlla el CB Lleida, un dels millors equips de Copa Catalunya, però va acabar derrotat per 60-74. A la jornada de la tarda, en el partit del tercer i quart lloc, l'ASFE es va endur la victòria després de fer un bon últim període que va permetre marxar al marcador i derrotar el Tordera per 57-47. A la gran final de la tarda, la Joviat va fer saltar la sorpresa en derrotar el CB Lleida per un igualat 58-52. Després d'un primer període favorable a les lleidatanes (10-20), les manresanes van ser capaces de capgirar el marcador al segon quart i posar-se al davant (31-29). Un tercer quart molt igualat va propiciar que el partit arribés als darrers deu minuts amb màxima igualtat. Un gran encert exterior va fer que el trofeu es quedés a la capital del Bages.

Cal destacar la bona organització del torneig. Es va poder jugar amb públic, seguint els protocols de seguretat anticovid-19. Tots els enfrontaments es van poder veure en directe pel canal YouTube del Bàsquet Joviat.