03 de octubre de 2020
03.10.2020
Regió7

L'Ajuntament de Solsona adequa el camp cedit per l'escola Arrels

02.10.2020 | 23:06
L'Ajuntament de Solsona adequa el camp cedit per l'escola Arrels

L'Ajuntament de Solsona ha condicionat les instal·lacions del camp de futbol de l'escola Arrels II perquè des d'avui pugui acollir els partits dels equips del FC Solsona (menys el sènior A, que jugarà a Cardona) i del Futbol Base Solsona Arrels fins que s'hagi refet el mur de l'institut, que amenaça de caure sobre el camp municipal de Solsona. Aquesta mateixa setmana s'ha signat un conveni a quatre bandes respecte d'aquesta col·laboració entre l'Ajuntament, la Fundació Privada Escolar Mare de Déu del Claustre, el CF Solsona i el Futbol Base Solsona-Arrels. Així, el centre educatiu autoritza als clubs la utilització del seu espai per a la seva activitat habitual sense cap contraprestació econòmica. El consistori ha assumit les obres de condicionament per un import de 6.100 euros.

Segons el regidor d'Esports, Joan Parcerisa, «des d'un primer moment s'han analitzat les diferents opcions per garantir la continuïtat del futbol de la manera més pràctica, i utilitzar el camp de l'Arrels era la més viable».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.