El Manresa FS va jugar un nou partit de preparació abans d'arrancar la lliga de Segona B el proper dia 24 d'octubre quan rebrà el Mataró al Pujolet. En aquesta ocasió, els de Sito Rivera van desplaçar-se a la complicada pista del Cerdanyola i va fer-ho amb les baixes dels lesionats Muñoz, Santa i Aaron. El marcador final de 8 a 3 va ser molt engruixit vistos els mèrits d'uns i altres.

A la primera part, el Manresa FS va tenir una bona arrancada situant-se fins a dos cops per davant en el marcador (0 a 1 i 1 a 2). Però alguns gols desafortunats van decantar força el partit. i el primer temps va acabar 4 a 2 pels locals.

A la segona part, el Manresa FS va intentar remuntar però els contracops del Cerdanyola eren letals. Quan quedaven poc més de set minuts, els manresans van provar de jugar amb porter-jugador, però no va sortir bé l'estratègia i fins i tot desaprofitant un doble penal i encaixant dos gols més.

El proper cap de setmana, el Manresa FS jugarà el penúltim amistós a la pista del Ripollet.