El pilot bagenc Ramon Brucart va guanyar la cinquena cursa de la temporada 2020 del Campionat de Catalunya de motocròs i va aconseguir el títol de la categoria MX3 quan encara falta una prova per disputar-se. La prova va ser organitzada pel Moto Club Baix Berguedà i es va celebrar a porta tancada, tal com marca el protocol de la Federació Espa-nyola de Motociclisme respecte de la pandèmia.

Brucart, dels Amics Moto Valls de Torroella i al manillar d'una Suzuki, es va imposar clarament en les dues mànegues i també va marcar la volta ràpida de la cursa. Amb aquesta, suma un total de tres victòries en el campionat, en el qual també ha obtingut tres segones posicions.

En la categoria MX Elit, victòria del manresà Lluís Riera, que portava una Yamaha, després de quedar en segona posició en la mànega inicial i en primer lloc en l'altra. Riera és el líder de la classificació, amb 165 punts, seguit de Sergio Castro, amb 131. En la categoria MX Femení, la victòria va correspondre a la pilot del Moto Club Baix Berguedà Ariadna Segura, que va ocupar la quarta posició. La darrera prova d'aquest campionat es disputarà el proper 29 de novembre a Amposta.