El Reial Madrid va merèixer guanyar en el global del partit, tot i que el Llevant també va tenir les seves oportunitats. Vinicius i Benzema amb els seus gols van concretar el triomf blanc (0-2).

Els de Zidane van dominar el joc a la primera part. No va tardar en arribar el 0 a 1, obra de Vinicius. En un llançament de cantonada mal defensat pel Llevant, la pilota va anar als peus del brasiler i supera de rosca el porter Aitor (min 15). A la mitja hora de joc, un cop de cap de Vukcevic va anar al travesser de la porteria defensada per Courtois. Va ser la millor ocasió local en el primer temps. El Madrid tenia més joc ofensiu però sense encert, arribant-se al final del primer temps amb el 0 a 1 en el marcador.

A la represa, i quan es portaven quatre minuts de joc, Benzema va xutar al pal després d'una errada de Vezo (min 51); poc després era Vinicius qui desaprofitava una altra bona oportunitat. Els de Zidane, malgrat la seva superioritat, no tancaven el partit al seu favor. Això va donar ales a un Llevant que es va despertar, i va posar a prova Courtois, que va salvar l'empat en diverses ocasions. Al minut 67, gol anul·lat a Sergio Ramos per fora de joc després que la jugada va ser revisada pel VAR. I ja en el descompte, amb el Llevant llançat a l'atac va arribar la sentència de Benzema.