El Cadí la Seu va sumar la segona victòria seguida en la Lliga Femenina després de guanyar a la pista del Quesos el Pastor de Zamora amb una gran actuació de la seva pivot Quinn Dornstauder, qui, d'aquesta manera, va condemnar el seu anterior equip. La canadenca va aconseguir 18 punts, amb 22 de valoració, va capturar vuit rebots i va ser un malson per a les seves antigues companyes.

Les urgellenques van explotar perfectament un gran inici de partit, amb 27 punts anotats dels quals 11 ja havien estat de Dornstauder. El parcial de 16-27 ja va provocar que les locals anessin contra rellotge durant tot un partit en què l'equip visitant es va basar en els punts de Williams i d'Ariadna Pujol per anar mantenint la diferència. Per la banda local, una encertada Marta Montoliu, exjugadora del Cadí, va ser de les poques que va fer passes perquè la dinàmica canviés, de manera infructuosa.

L'entrenador del Cadí, Bernat Canut, va explicar que «elles jugaven bastant en zona en els últims partits. Pensàvem que avui en farien menys, però de tota manera hem dominat. Ens hem encallat una mica al tercer quart, però ho hem solucionat millorant en defensa i atacants la zona amb dos triples i trencant el partit». Canut sí que va admetre que «els hem donat vida marxant només d'onze quan ho podíem haver fet de vint».