La desena posició assolida per l'equip integrat pel manresà Gerard Farrés i per l'igualadí Armand Monleón en la quarta i última etapa del Ral·li d'Andalusia va permetre al duet de pilots de la Catalunya Central finalitzar en segona posició en buguis la competició disputada a Villamartín (Cadis).

Farrés i Monleón van requerir 2 h, 23' i 47'' per completar una etapa en què es va imposar l'equip del nord-americà Mitch Guthrie i del noruec Ola Floene (2h, 30' i 9''). L'odenenc Àlex Haro i José Luis García van acabar la jornada en catorzè lloc (2 h, 34' i 51'').

Els polonesos Aron Domzala i Maciej Marton en van tenir prou amb la setena posició ahir per dominar la classificació final, seguits de Gerard Farrés i d'Armand Monleón. Els guanyadors de l'última etapa van pujar al tercer graó del podi, mentre que José Luis García i el seu copilot, Àlex Haro, va assolir el quinzè lloc final.

Per la seva part, el pilot d'Oliana Isidre Esteve i el seu copilot, Txema Villalobos (Toyota Hilux) van signar ahir la dotzena posició i van tancar la seva participació en la categoria de cotxes en vuitè lloc. Nasser al-Attiyah va arrabassar el triomf final a Yazeed al-Rajhi, mentre Carlos Sainz va ser tercer.