El campió del Grup B de la Copa Bages es va decidir ahir al migdia en un partit molt disputat, sobretot durant la primera part, entre el sénior B de l'Asfe, amfitrions de la competició, i el primer equip el CB Castellet. Al final, els jugadors de Josep Manent van aconseguir imposar la seva major experiència en una final que es va decidir a la segona meitat.

El primer quart va ser molt igualat, i va demostrar la intensitat i el ritme d'ambdós equips sobre la pista, conscients tots que d'aquí una setmana arrenca la competició oficial. Sobretot una primera part marcada per la gran defensa dels dos conjunts, en especial uns 2 contra 1 de l'Asfe que dificultaven l'atac en estàtic dels visitants. Tot i així, la igualtat primava en un marcador que a la mitja part marcava un 27-27 amb tot obert de cara la segona meitat.

La diferència va venir al tercer període, en què els jugadors entrenats per Manent van fer un pas endavant i van trencar el marcador lleugerament, després de dos quarts de màxima igualtat. L'inici va estar marcat per un fantàstic Jeremiah Idom, autor de 13 punts durant aquest tercer quart, els mateixos que tot l'ASFE en conjunt. Així doncs, gràcies a la inspiració d'Idom, castigant la pintura i també anotant algun triple, el Castellet va prendre una avantatge que seria definitiva i del tot irremuntable.

Tot i que a l'últim quart els locals van intentar remuntar, al final el partit va caure del costat del Castellet, que van celebrar la victòria després que la setmana passada eliminessin de forma contundent a l'Artés B. Jeremiah Idom va tancar el partit amb 23 punts, la majoria a la segona meitat, superant els 22 de Costa, el jugador de l'Asfe que més ho va intentar durant la final disputada ahir a Sant Fruitós.