El CE Manresa es va veure sorprès per un Valls que manava 0 a 2 en el marcador al minut 53. En la recta final, els manresans van aconseguir igualar el matx, i van tancar la pretemporada invictes amb sis victòries i cinc empats, abans de l'inici de la lliga de Tercera Divisió, diumenge que ve al Congost davant el Castelldefels.

Els de Ferran Costa van topar ahir amb un rival incòmode. Malgrat que a la primera part el CE Manresa va portar la iniciativa, tenia dificultats per crear ocasions de perill. Encara més en tenia el conjunt visitant, tot i que en el minut 32 es va avançar (0 a 1) després d'aprofitar una bona pressió als defensors blanc-i-vermells.

A la represa, el Valls va jugar uns primers minuts molt bons, i va superar en totes les línies un CE Manresa desaparegut. Va arribar el 0 a 2 i semblava que el partit estava perdut per als locals. Després d'un rosari de canvis en tots dos equips, va arribar la reacció manresana per obtenir l'empat.