El Reial Madrid va sumar la quarta victòria a la lliga Endesa i va superar la patacada rebuda dijous, amb la desfeta a casa contra el València, en derrotar el Gran Canària a Las Palmas sobretot gràcies a les seves prestacions al tram final del segon període i a la segona meitat. Els blancs van vèncer per un contundent 65-70 però encara els falta un partit ja que aquest d'ahir és el que s'havia ajornat el diumenge anterior pel cas positiu de coronavirus en un jugador insular.

En el partit d'ahir, sis jugadors del Madrid van anotar deu punts o menys, entre els quals van destacar els 14 de Deck. Dels canaris, que es van anar enfonsant gradualment, el millor va ser Stan Okoya, amb 12.

Abans, dos dels equips que es troben en millor forma van resoldre els seus partits. Al migdia, el Joventut es va imposar al Bilbao per 88-81 en un partit en què va començar llançat amb un 33-18 al primer quart i un Tomic estel·lar però en el qual va haver de posar els cinc sentits per evitar la remuntada basca. Pau Ribas, amb 14 punts, va ser el màxim anotador badaloní i el visitant Zyskowski, amb 19, el del partit.

Amb quatre triomfs i una derrota també hi ha el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya, que va vèncer el Baskonia en un gran partit gràcies a un cop de dits de Jasiel Rivero, que va escombrar una entrada a cistella de Renfroe. Kravic va anotar 16 punts per als castellans i Giedraitis en va fer 19 pels bascos, que perden el seu segon partit consecutiu.

L'Unicaja sorprèn a València

UnicajaEn l'últim partit de la jornada, l'Unicaja va guanyar a València per 66-71 amb menció especial per al jove pivot Nzosa, que va tornar a fer canviar la dinàmica del partit quan va entrar a la pista. El seu company Abromaiitis, amb 20 punts, va ser el màxim anotador dle partit.