El pilot italià Danilo Petrucci (Ducati) es va imposar ahir a la cursa de MotoGP del Gran Premi de França, disputat sota la pluja al circuit de Le Mans, en la qual els catalans Àlex Márquez (Repsol Honda) i Pol Espargaró (KTM) van pujar a podi, segon i tercer respectivament.

Així, el de Cervera aconseguia el primer podi per a Honda de la temporada. Petrucci, setè guanyador diferent de l'any, va signar el primer triomf de Ducati a Le Mans. El francès Fabio Quartararo (Yamaha), novè aquest diumenge tot i començar des de la pole, mantindrà una setmana més el lideratge del campionat amb 115 punts, amb deu punts sobre el balear Joan Mir (Suzuki), onzè en la carrera, 18 sobre l'italià Andrea Dovizioso (Ducati), quart, i 19 sobre el també català Maverick Viñales (Yamaha), desè.

Uns minuts abans de l'inici de la carrera, la pluja va fer acte de presència, i la cursa va ser declarada en mullat i retallada a 26 voltes. L'australià Jack Miller (Ducati), especialista en condicions mixtes, va aprofitar la circumstància per remuntar des del cinquè lloc i superar a Quartararo a la sortida, encara que aviat Danilo Petrucci (Ducati) va prendre el relleu.