El Barça va necessitar el temps suplementari per derrotar un Panathinaikos que va plantar cara en tot moment. Així suma la tercera victòria europea.

Els blaugrana, novament amb la baixa de Mirotic, no van començar gens bé el partit i perdien per 4-15 a l'inici, amb un gran Foster. Poc a poc, i a còpia de defensa, van anar remuntant, tot i que pel camí van perdre Abrines, lesionat. Uns bons minuts de Kuric van permetre un màxim avantatge de cinc punts (29-24) que va quedar reduït a un al descans (36-35).

A la segona part, els grecs van aconseguir vuit punts d'avantatge (47-55), però un parcial de 10-0 va establir la igualtat. Semblava que no faria falta la pròrroga, però una falta de Sergi Martínez a Kaselakis i els tres tirs lliures del grec van allargar el partit. En el temps suplementari hi va haver recital de triples de totes bandes, però els de Hanga i Kuric van ser decisius (97-89).