En una temporada plena d'incertesa per la pandèmia de la covid-19, la Federació Espanyola de motociclisme ha anunciat que l'Enduro del Bages, programat pel diumenge dia 6 de desembre, puntuable inicialment pel Campionat de Catalunya, també ho serà del Campionat d'Espanya.

L'organització anirà a càrrec del Moto Club Manresa i tindrà lloc al Canadell, a Calders. Tot i les complicades circumstàncies i quan tot apuntava que l'última cursa de la temporada seria aquest cap de setmana a Infiesto (Astúries), s'ha pogut aconseguir una ampliació de calendari.

A diferència d'altres proves de l'estatal, l'Enduro del Bages serà d'un sol dia, com ja estava programat. Així, el Campionat d'Espanya d'enduro es completarà amb quatre proves, dues d'elles ja celebrades, a Antas (Almeria) i a Cabanes (Castelló), respectivament. La tercera és l'esmentada d'aquest cap de setmana a Infiesto i la quarta i darrera serà la del Moto Club Manresa.

Cal recordar que en aquesta competició pugnen sempre per les primeres places pilots de casa nostra com surienc Josep Garcia o l'urgellenc Jaume Betriu.