L'actitud i l'encert de les jugadores de l'AE Cadí la Seu durant els tres primers quarts del partit van propiciar que les urgellenques competissin fins als últims minuts de joc amb el potentíssim València BC. La tercera victòria consecutiva semblava a l'abast de les locals quan la qualitat de les valencianes i la profunditat de banqueta de l'equip de Rubén Burgos van imposar la lògica (67 a 77).

Les ales Ariadna Pujol i Gala Mestres van ser les jugadores més destacades del Cadí. Pujol va anotar 16 punts i va capturar 6 rebots i Mestres va signar 11 punts.

El primer quart va finalitzar amb un parcial favorable a les visitants de 12 a 23. Les urgellenques es van deslliurar de les seves inhibicions durant el segon parcial i van retallar de cinc punts la diferència al descans (36 a 42).

El domini de les locals es va mantenir durant un apassionant tercer quart (18 a 12) que els va permetre iniciar els deu últims minuts amb un empat a 54. En el tram decisiu, Rebecca Hall (20 punts i 6 triples) i Queralt Casas (12 punts) van sentenciar.