El pilot navarrès de ral·lis Iñaki Irigoyen ha mort aquest diumenge quan participava en la XXXVIII Pujada a Urraki, a Azpeitia (Guipúscoa), després de sortir de la via i xocar contra un mur, segons han informat fonts de la Federació Navarresa d'Automobilisme.

Els fets han tingut lloc minuts abans de les onze del matí, quan el vehicle esportiu circulava pel punt quilomètric 2,5 de la GI-3740. Pel que sembla, l'automòbil ha sortit de la calçada i ha col·lidit contra un mur.

Fins al lloc s'han desplaçat efectius de la DYA i agents de l'Ertzaintza, i un metge que era present al lloc únicament ha pogut certificar la mort del pilot. Com a conseqüència del succés la prova ha sigut suspesa.

El mort, de 50 anys, representava en la prova Ignauto Sport al volant d'un Tracking RC 01. Es dona la circumstància que en la carrera Irigoyen estrenava un nou monoplaça.

El succés té lloc només vuit dies després que la copilot espanyola Laura Salvo morís als 21 anys mentre disputava el Ral·li Vidreiro-Centre de Portugal, la cinquena cita del campionat nacional lusità, després d'un fatal accident que li va costar la vida després d'impactar amb un altre vehicle de la prova.