Una representació de l'Avinent Manresa i del CA Igualada Petromiralles/Jocnet van participar en els Campionats d'Espanya d'atletisme sub-18 (anys 2003/2004) a Tarragona. Els campionats van tenir les restriccions i mesures de seguretat corresponents a causa de la pandèmia de la covid-19.

L'atleta del CAI Àlex González va aconseguir el títol estatal en llançament de javelina, amb un millor llançament de 60,34 m (millor marca personal), en una brillant actuació de l'igualadí.

El santfruitosenc Jan Díaz (Avinent Manresa) es va penjar la medalla de bronze en la final del concurs de llargada a l'estadi tarragoní Natàlia Rodríguez. Díaz va saltar uns destacats 7,04 m en el dar-rer dels seus sis intents, que el van catapultar al tercer graó del podi; alhora, el seu registre significa nou rècord de l'entitat manresana. També va ser molt lluïda l'actuació del quartet 4x100 integrat per Biel Salas, Biel Díaz, Marc Mendoza i Jan Díaz, que van ocupar una brillant quarta posició en la final, amb 43'' 89, a dues centèsimes del podi.

A més,cal destacar la condició de finalista per a Biel Díaz en ocupar la sisena posició en la final de 110 tanques amb 14'' 66 (en semifinals 14'' 62, que és millor marca del CAM), i per a Biel Salas en entrar setè en la final amb 14'' 74 (en semifinals va fer 14'' 64 m.m.p.). I en una meritòria tretzena posició es va situar Marc Mendoza en 400 els llisos, ja que va aturar el cronòmetre en 51''81.