El Barça va refer-se una mica de la mala imatge que va donar diumenge a la pista del Baskonia i va derrotar sense contemplacions (87-60) un Acunsa GBC que va veure aviat que no tindria cap opció en el partit. A més, el tècnic Jasikevicius va poder fer rotacions i tenir molts minuts a la pista Brancou, Bolmaro i Sergi Martínez, en un nou partit de baixa de Mirotic i en la prèvia del clàssic d'Eurolliga de divendres contra el Madrid.

Els 15 punts de Brandon Davies (nou de consecutius al tercer quart) i els mateixos de Pustovyi van mostrar la força interior blaugrana contra un conjunt basc que va tenir en Echenique, amb 17 punts, el seu millor home.

El rival del Barça en el clàssic de divendres, el Reial Madrid, també va jugar ahir i va haver de treballar per desfer-se del Monbus Obradoiro per 84-77. Els gallecs vencien a la primera meitat, amb un gran Robertson, que se'n va anar al descans amb setze punts, però l'entrada a la pista de Nico Laprovittola, autor de 19 punts, va permetre als blancs anar capgirant el resultat i acabar en el tram final de l'enfrontament amb una certa comoditat i amb un triomf que els retorna el lideratge de la lliga.