Un desafortunat gol d'Amantini en pròpia porteria, només començar, ha decidit un partit que va estat un monòleg atacant del Manresa i defensiu de l'Igualada, conjunt aquest que pràcticament no ha tigut arribades clares a l'àrea manresana, tret d'alguns llançaments de cantonada, molt ben executats, per cert, per l'ex blanc i vermell Miguel Ángel Luque. Malgrat la poca empenta atacant, els tres punts s'han quedat a casa; així, els blaus ja en sumen sis i, en canvi, els manresans encara s'han d'estrenar en les dues jornades que es porten jugades de la Tercera Divisió.

El Manresa ha sortit molt elèctric. Però en una acció aïllada i sense cap perill aparent, el central Amantini ha cedit la pilota al seu porter amb el cap; no hi ha hagut entesa i la pilota ha passar per sobre de Marc Vito, introduint-se a la porteria al minut 6. Dos minuts després, l'esmentat Luque ho ha intentat de córner directe i Marc Vito ha hagut de desviar la pilota amb els punys. L'equip de Ferran Costa no ha tardat en tornar al domini territorial i, amb un futbol molt dinàmic, arribar amb perill als dominis de Roman, avui, el jugador més valuós del seu equip.

Al minut 14, Noah de cap ha fet un remat massa alt a una centrada d'Erik Rafael, tot i que finalment ha estat córner. L'Igualada no aconseguia passar del mig del camp. Al minut 18 s'ha reclamat un penal sobre Erik Rafael, tot i que l'àrbitre, molt a prop de la jugada, no ho ha considerat. La millor oportunitat del primer temps la tinguda Nil Pradas amb un gran acció individual dins de l'àrea després d'una bona combinació atacant; el seu xut, amb la cama esquerra, l'ha aturat Roman. El porter de l'Igualada encara ha hagut de tornar a intervenir abans del descans. Ha estat per evitar el gol del Manresa a un llançament sec i llunyà d'Erik Rafael, un dels jugadors més actius del conjunt visitant des de la banda esquerra.

A la represa, no ha canviat pràcticament gens la decoració del partit. El Manresa robava molt ràpid la pilota en els intents d'atac locals i organitzava bones combinacions per intentar superar el porter Roman. Al minut 54, Izan Checa ha xutat massa desviat. Ell mateixa ho ha provat amb una falta a la frontal de l'àrea (min 58) però també ha anat a fora. Un minut després era Aleix Díaz qui ha tingut la seva oportunitat. Un remat picat de cap massa creuat a una centrada d'Erik Rafael.

A mida que passaven els minuts, el Manresa ha anat perdent força, però no ha deixat en cap moment de lluitar per aconseguir, com a mínim, l'empat, que finalment no ha arribat, tot i els canvis que Ferran Costa ha introduit per donar frescor al joc del seu equip. L'Igualada ha sabut resistir l'1 a 0 inicial.