El ciclista britànic Tao Geoghegan Hart (Ineos) va proclamar-se campió del Giro d'Itàlia, després d'acabar la contrarellotge final, de 15,6 quilòmetres a Milà, amb 39 segons d'avantatge sobre l'australià Jai Hindley (Sunweb).

Teo Geoghegan i Jai Hindley van encarar la contrarellotge final amb exactament el mateix temps a la general, cosa que mai havia passat, i el corredor britànic va acabar amb un temps de 18 minuts i 14 segons, pels 18 minuts i 53 segons de Hindley. Com a curiositat, destacar que Hart no ha vestit en cap etapa la "maglia" rosa, un fet que mai havia passat en la història del Giro. La contrarellotge va guanyar-la amb autoritat Filippo Ganna (Ineos), campió mundial de crono, que va entrar amb un temps de 17 minuts i 16 segons, amb 32 segons d'avantatge sobre l'australià Rohan Dennis (Ineos) i el belga Victor Campenaerts (NTT). Finalment el tercer esgraó del podi de Milà, va ser pel ciclista holandès Wilco Kelderman (Sunweb) que va finalitzar el Giro a 1 minut i 29 segons del vencedor.

El corredor basc del Bahrain, Pello Bilbao, no va poder defensar la quarta posició de la general i va ser superat pel portuguès Joao Almedia (Quick Step) per 12 segons.