El pilot balsarenyenc Guillem Farrés ha acabat en una destacada sisena posició el Campionat d'Europa de Motocròs EMX 125 després de la darrera prova celebrada a Lommel (Bèlgica).

Farrés, de l'equip RFME MX Júnior Team, va sortir quart a la primera sèrie i el seu company David Braceras, setè. Però abans d'acabar la primera volta, tots dos van caure a terra. Farrés va poder continuar des del quinzè lloc, i va acabar sisè gràcies a una destacada remuntada; Braceras va ser setzè.

A la segona mànega, Farrés no va tenir una bona sortida encara que va aconseguir imposar un molt bon ritme que el va portar fins ala tercera posició al podi. A l'europeu, el RFME MX Júnior Team ha aconseguit dues victòries absolutes, una de Guillem Farrés i una altra de David Braceras, finalment subcampió continental. Entre aquests dos pilots (també ha format part de l'equip Gerard Congost) han sumat deu podis (cinc per a cadascun).

Paco Rico, team manager, ha valorat el campionat dient que «els números parlen per ells mateixos. Els resultats han estat fantàstics i els pilots han demostrat que poden ser competitius en qualsevol superfície. Han treballat molt intensament, amb una gran disciplina i les seves bones classificacions són la recompensa. L'equip ha fet la seva funció, que no era altra que donar als corredors l'oportunitat, amb els millors mitjans possibles, perquè es guanyin un lloc al pàdoc de MXGP».