Les baixes van pesar molt en el Manresa FS, i el Sala 5 Martorell el va derrotar a la segona meitat per imposar-se en partit de la primera ronda de la Copa del Rei. Ara, els martorellencs rebran un conjunt de Segona Divisió en la pròxima eliminatòria.

El Sala 5 va sortir més intens i al minut 4 ja manava per 0 a 2. Rusi va obrir el marcador al minut 4 en una acció de contracop. Dos minuts després, Pau va aprofitar una pilota perduda dins l'àrea d'esquena a la porteria, es va girar i va superar Adil amb una volea creuada. Els atacs manresans solien ser xuts de Corvo que Sergio Arriero va anar aturant. Al minut 7, Josan va finalitzar amb gol una acció estudiada a pilota parada. Quatre minuts més tard, a l'11, va arribar la igualada quan Corvo va superar el porter després d'aprofitar el rebuig d'un primer xut d'ell mateix. En plena eufòria local, al minut 14, el jove Noguera va fer el 3 a 2 en una altra acció a pilota parada, en aquest cas un servei de banda. Però poc després, en una acció desafortunada, Adil va cometre un penal que Fuad no va desaprofitar en un tram final de període amb molt moviment a les dues àrees.

El Sala 5 va arribar més sencer a la segona part. El Manresa FS, que tenia les baixes de Santa, Pep Costa, Muñoz i Aleix hi va haver d'afegir Josan i Asís, lesionats al llarg del partit, motiu pel qual van jugar Chechu i Pau Caballol. Aquesta circumstància la va aprofitar el conjunt martorellenc per imposar un fort ritme de joc. Així arribaven dos gols molt seguits, als minuts 25 i 26, obra de Ramon i Fuad, que aplanaven i molt el camí dels de Víctor González. Pablo feia el 3 a 6 . Els darrers minuts, els de Sito Rivera ho van intentar amb porter jugador i amb un marcador molt desfavorable i Chechu va escurçar el marcador amb el 4 a 6 al minut 38. En el darrer minut, Pau va fer el definitiu 4 a 7 que segellava el triomf-