30 de octubre de 2020
30.10.2020
Regió7
POLIESPORTIU

Premien les associacions esportives escolars del Paidos i de la Joviat

L'Agrupació d'Associacions Esportives escolars de Catalunya ha impulsat la primera edició dels Premis del Pla català de l'Esport a l'Escola (PCEE)

30.10.2020 | 12:32
L'entrega de premis es va fer en un acte virtual

L'Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya, amb el suport i la col·laboració de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF), ha impulsat la primera edició dels Premis del Pla català de l'Esport a l'Escola (PCEE), que es van lliurar dijous a 26 entitats i persones coordinadores i dinamitzadores per la seva tasca i compromís amb la promoció de l'esport i l'activitat física vers els infants i adolescents.

En la categoria d'associacions esportives escolars, han estat guardonats, entre altres, l'AEE Paidos de Sant Fruitós i l'AEE Joviat de Manresa. El director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig, va recordar que el Pla Català d'Esport a l'Escola, impulsat per la SGEAF i el departament d'Educació des de fa 15 anys, «manté viu encara avui l'objectiu d'oferir una educació integral a l'alumnat a través del joc i l'esport», cosa que permet adquirir un «estil de vida saludable per a tota la vida». Reig va agrair la feina feta per centres educatius, associacions esportives escolars, AMPA, consells esportius i coordinadors per tirar endavant el projecte, als quals el Govern «sempre ha posat a disposició el suport econòmic que el context del moment ha permès. Estem satisfets de les iniciatives que hem premiat».

Els premiats
Secció Esportiva Escolar:

Institut Escola 3 d'Abril (Móra la Nova), SEE Escola Riu Segre (Lleida) i SEE Escola Jaume Balmes (Sant Feliu de Codines)
Centre de Secundària: Institut Carles Vallbona (Granollers), Institut Manuel Sales (Ulldecona) i Institut Manuel Blancafort (La Garriga)
Associació Esportiva Escolar: AEE Manuel Blancafort (La Garriga), AEE Institut Montserrat (Barcelona), AEE Paidos (Sant Fruitós de Bages) i AEE Joviat (Manresa)
Coordinador/a Secundària: Francisco León Floro, Joan Carles Marín i Laia Fernandez Puigbò
Dinamitzador/a: Patricia Lopez Moreno, Joel Montoro Gurri, Paula Orivé Ferré (Paidos) i Elisabeth Argerich Masfert
Centre Primària: Escola Enric Grau Fontseré (Flix), Institut Escola Daniel Mangrané (Tortosa) i Cor de Maria (Olot)
Coordinador/a Primària: Eduard March Garcia, Anna Palacios Hernando i Alba Pérez Ojeda
Consell Esportiu: Consell Esportiu del Baix Llobregat, Consell Esportiu del Gironès i Consell Esportiu del Baix Empordà

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.